Dubai / Hoteltips Dubai

10 Betaalbare hotels in Dubai

De beste tips voor betaalbare hotels in Dubai

Hotel Dubai

Links naar beste betaalbare hotels, hostels en andere accomodaties in Dubai. Wat zijn de beste hotels in deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten? Uw hoteltips Dubai vindt u hier!

Betaalbare hotels in Dubai

Dubai heeft een groot aanbod van luxe 5 sterrenhotels tot heel betaalbare hotels. In dit artikel laten we u tien mooie hotels en resorts zien die laten zien dat een goed hotel in Dubai gewoon betaalbaar kan zijn en u voor minder dan 100 euro per nacht kunt boeken. Hotels zijn uitgekozen op basis van positieve recensies en een gunstige lokatie. Niet genoeg keuze? Via onderstaande zoekwidget vindt u eenvoudig meer luxe en betaalbare hotels en resorts in Dubai.

Booking.com

Top 10 - Betaalbare hotels in Dubai

Rover City Centre

Rove City Centre

Score 9.1, vanaf 74 euro

Dit moderne en nette driesterrenhotel ligt aan de rand van de wijk Deira op slechts 7 minuten rijden van het vliegveld en op 300 meter van een metrostation.

Asiana Hotel Dubai

Asiana Hotel Dubai

Score 8.5, vanaf 97 euro

Dit elegante vijfsterrenhotel ligt in het hart van de wijk Deira en beschikt over een moderne spa en behulpzaam personeel. Tevens een gunstige ligging ten opzichte van het metrostation Salah Al Din.

Park Regis Kris Kin Hotel

Park Regis Kris Kin Hotel

Score 8.4, vanaf 92 euro

Dit vijfsterrenhotel heeft een gunstige ligging bij metrostation Burjuman waar beide metrolijnen stoppen. Daarnaast heeft het hotel een zwembad op het dak met mooi uitzicht, waardoor het hotel een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Ghaya Grand Hotel & Apartments

Ghaya Grand Hotel & Apartments

Score 8.5, vanaf 80 euro

Dit goed betaalbare vijfsterrenhotel met moderne kamers ligt in de IMPZ (International Media Production Zone) en heeft een zwembad en 5 restaurants. Niet de meest centrale locatie, maar het hotel biedt als oplossing wel pendelbussen aan naar bijvoorbeeld het strand bij JBR.


Dubai betaalbare hotels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.87%) 654 reviews
19 augustus 2020 Merel: "Fantastische vakantie in Dubai gehad door de goede tips over de bezienswaardigheden in Dubai."