Dubai / Goedkope hotels Dubai

10 Goedkope hotels in Dubai

De beste tips voor betaalbare en goedkope hotels in Dubai

dubai goedkope hotels

Links naar beste betaalbare en goedkope hotels, hostels en andere accommodaties in Dubai. Wat zijn de beste hotels in deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten? Uw budget hoteltips Dubai vindt u hier!

Goedkope hotels in Dubai

Dubai heeft een groot aanbod van luxe 5 sterrenhotels tot heel betaalbare hotels Dubai. In dit artikel laten we u tien mooie hotels en resorts zien die laten zien dat een goed hotel in Dubai gewoon betaalbaar kan zijn en u voor minder dan 100 euro per nacht kunt boeken. Hotels zijn uitgekozen op basis van positieve recensies en een gunstige locatie. Niet genoeg keuze? Via onderstaande zoekwidget vindt u eenvoudig meer luxe en goedkope hotels en resorts in Dubai.

Top 10 - Betaalbare hotels in Dubai

Rover City Centre

Rove City Centre

Score 9.1, vanaf 74 euro

Dit moderne en nette driesterrenhotel ligt aan de rand van de wijk Deira op slechts 7 minuten rijden van het vliegveld en op 300 meter van een metrostation.

Asiana Hotel Dubai

Asiana Hotel Dubai

Score 8.5, vanaf 97 euro

Dit elegante vijfsterrenhotel ligt in het hart van de wijk Deira en beschikt over een moderne spa en behulpzaam personeel. Tevens een gunstige ligging ten opzichte van het metrostation Salah Al Din.

Park Regis Kris Kin Hotel

Park Regis Kris Kin Hotel

Score 8.4, vanaf 92 euro

Dit vijfsterrenhotel heeft een gunstige ligging bij metrostation Burjuman waar beide metrolijnen stoppen. Daarnaast heeft het hotel een zwembad op het dak met mooi uitzicht, waardoor het hotel een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Ghaya Grand Hotel & Apartments

Ghaya Grand Hotel & Apartments

Score 8.5, vanaf 80 euro

Dit goed betaalbare vijfsterrenhotel met moderne kamers ligt in de IMPZ (International Media Production Zone) en heeft een zwembad en 5 restaurants. Niet de meest centrale locatie, maar het hotel biedt als oplossing wel pendelbussen aan naar bijvoorbeeld het strand bij JBR.

Meer Dubai hotels

Booking.com

Dubai goedkope hotels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.84%) 11 reviews
18 maart 2023 : "Fantastische vakantie in Dubai gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden bezoeken en wat te doen in Dubai."