Dubai / Dubai luxehotels

Luxe Hotels in Dubai

De beste tips voor de mooiste luxe en 5 sterren hotels in Dubai

Hotel Dubai

Links naar beste luxe hotels in Dubai. Wat zijn de mooiste en beste hotels in deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten? Uw luxe hoteltips Dubai vindt u hier!

Luxe hotels in Dubai

Wanneer u een luxe hotel in Dubai zoekt heeft u de keuze uit 186 verschillende 5-sterrenhotels, waarbij het soms na een goede zoektocht al mogelijk is vanaf 77 euro per nacht te boeken. Laat u niet afschrikken door de duurdere hotels die in deze top 10 staan, aangezien we met deze top 10 alleen een overzicht van de mooiste en beste luxe hotels hebben proberen te geven. Via onderstaande zoekwidget vindt u eenvoudig zowel luxe als betaalbare hotels en resorts in Dubai.

Top 10 - Luxe hotels in Dubai

Wij hebben voor u de Top 10 hotels in Dubai geselecteerd. Dit zijn de beste 5 sterren hotels in Dubai:

Burj Al Arab

Burj Al Arab

Score 9,1, vanaf 1671 euro

Het meest luxe hotel van Dubai en officieus een 7 sterren hotel genoemd. Het Burj Al Arab hotel met zijn opvallende vorm als zeilboot voor de kust van Dubai is met stip het meest luxe hotel van Dubai.

5 sterren hotel in dubai

Madinat Jumeirah Resort

Score 9,3, vanaf 429 euro

Vlakbij het Burj Al Arab hotel ligt dit enorme resort welke eigenlijk bestaat uit vier aparte hotels, waarvan het Al Qasr hotel de meest luxe is. Opvallend is de bouwstijl waardoor je je bijna in een Arabisch paleis waant. Een ander hotel van het resort is Mina A’Salam op ditzelfde resort.

Luxe hotels dubai

Armani Hotel

Score 9,0, vanaf 550 euro

Op de onderste verdiepingen van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, ligt het Armani hotel, welke volledig is ingericht door de gelijknamige ontwerper.

Raffles Dubai

Raffles Dubai

Score 9,3, vanaf 262 euro

Zoekt u een hotel in de buurt van het oude Bur Dubai, dan is het opvallende Raffles hotel in de vorm van een iconische piramide met prachtige kamers en zeven eetgelegenheden een interessante keuze.

Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Score 8,7, vanaf 295 euro

Op de kop van de golfbreker van palmeiland Palm Jumeirah ligt dit enorme Atlantis The Palm hotel, volledig in het teken van de verdwenen stad Atlantis. Bij het hotel liggen topattracties zoals het waterpark Aquaventure en The Lost Chambers Aquarium

Meer luxe hotels in Dubai

Booking.com

Dubai hotels
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.84%) 11 reviews
11 juli 2023 : "Fantastische vakantie in Dubai gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden bezoeken en wat te doen in Dubai."