Dubai / Bezienswaardigheden / Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

De grootste bloementuin ter wereld en vlindertuin

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden is een groot en kleurrijk bloemenpark in Dubai. Lees hier alle informatie voor het bezoeken van de Miracle Garden en Dubai Butterfly Garden.

Info & Tickets Dubai Miracle Garden bezoeken

Adres Al Barsha South 3, Dubailand
Bereikbaarheid Er ligt geen metrostation vlakbij. U kunt wel uitstappen bij metrostation Mall of the Emirates (rode lijn) en vanaf de busterminal daar RTA Bus 105 nemen die u rechtstreeks naar de Dubai Miracle Garden brengt. Een taxi is mogelijk een makkelijker alternatief voor u.
Tickets

Handig: sinds kort iw het mogelijk online uw tickets te reserveren voor het bezoek aan de 'Wondertuin' van Dubai:

Openingstijden

  • Gesloten van mei t/m oktober i.v.m. hoge temperatuur
  • Zondag t/m donderdag 9:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag 9:00 – 23:00 uur
Website dubaimiraclegarden.com
Miracle GardenEmirates vliegtuig in de Miracle Garden
Miracle Garden DubaiBijzondere kunstwerken in de Miracle Garden

Miracle Garden Dubai

De Dubai Miracle Garden is een groot en kleurrijk bloemenpark in Dubai. Het park dat in 2013 werd geopend is met 72.000 vierkante meter de grootste natuurlijke bloementuin ter wereld en bevat 150 miljoen bloemen en planten. Veel bloemen zijn verwerkt in kunstzinnige bloemstructuren en passages met bijvoorbeeld thema’s als Disney, een grote knuffelbeer en een gigantische A380 Airbus vliegtuig van Emirates. Verder is er entertainment zoals een trampolinepark voor kinderen en live shows. Het park behoort tegenwoordig tot een van de best bezochte bezienswaardigheden in Dubai en probeert elk seizoen weer te verrassen met nieuwe bloemobjecten. Mocht u denken wat een waterverspilling; het park heeft een geavanceerd systeem voor het recyclen van afvalwater waarmee de bloemen in deze woestijn dagelijks van 757.082 liter water kunnen worden voorzien.

Dubai Miracle Garden
Dubai Miracle Garden

Dubai Butterfly Garden

Bij de Miracle Garden ligt ook de in 2015 geopende ‘Dubai Butterfly Garden’. Ook dit is wederom ’s werelds grootste en een overdekte vlindertuin met ruim 15.000 vlinders van 26 soorten. De vlindertuin is een grote binnentuin overdekt door tien grote koepels en geeft zeker voor kinderen op een leuke manier inzicht in hoe vlinders ontwikkelen. Voor deze vlindertuin dient u wel aparte tickets aan te schaffen.

Info Dubai Butterfly Garden

Tickets
  • Tickets Butterfly Garden 55 AED
  • Tot 3 jaar gratis entree
Openingstijden Dagelijks en hele jaar door geopend van 9:00 – 18:00 uur
Website dubaibutterflygarden.com
Dubai Butterfly GardenDe vlindertuin bij de Dubai Miracle Gardem
Miracle Garden DubaiEen vlinder in de Dubai Butterfly Garden

Video: Dubai Miracle Garden

 


Waar ligt de Dubai Miracle Garden?


Dubai bezienswaardigheden
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.84%) 11 reviews
18 maart 2023 : "Fantastische vakantie in Dubai gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden bezoeken en wat te doen in Dubai."