Dubai / Tours & Excursies Dubai

Tours & Excursies Dubai

Een overzicht van leuke excursies en activiteiten in Dubai

Tours Dubai

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Dubai. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Dubai vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Dubai

Op internet vindt u een extreem groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Dubai. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten bij elkaar gezet. Klik op een activiteit voor meer informatie:

1. Woestijnexcursies Dubai

Een leuke activiteit die eigenlijk niet mag ontbreken bij een bezoek aan Dubai is een woestijnsafari. In dit artikel leest u meer over woestijnsafari's en de mogelijkheden die er zijn van kameelrijden, quads tot overnachten in de woestijn.

2. Stadstours Dubai

In korte tijd veel bezienswaardigheden van Dubai zien met een stadstour? Of gaat u liever op rondleiding met een gids waarmee u interessante verhalen en plekjes van de stad leert kennen? Hieronder treft u de meest geboekte stadstours:

3. Tours per boot

Veel van de bezienswaardigheden in Dubai liggen aan het water, waarbij er boottochten in het nieuwe Dubai vertrekken vanaf de Dubai Marina. Wilt u liever het oude Dubai ontdekken maak dan een dinnercruise over de Dubai Creek.

4. Excursies naar Abu Dhabi

Op slechts anderhalf uur rijden van Dubai ligt de hoofdemiraat Abu Dhabi. Lees meer over de bezienswaardigheden in Abu Dhabi of klik op een van onderstaande excursies voor een dagtocht naar het verrassende Abu Dhabi.

5. Dubai vanuit de lucht

Een aantal van de bezienswaardigheden in Dubai zijn alleen écht goed te zien vanuit de lucht, zoals het beroemde palmeiland Palm Jumeirah. In Dubai heeft u een ruime keuze in aanbieders van helikoptervluchten:

6. Spannende activiteiten

Toe aan wat adrenaline? Ook voor de thrill-seekers is er meer dan genoeg te doen in Dubai. Van skydiven, jetskiën tot parasailen, op en rond het water is er genoeg te doen:

7. Bijzondere activiteiten in Dubai

Onderstaande activiteiten komen misschien niet als eerste in u op wanneer u Dubai gaat bezoeken:


tours in Dubai
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.84%) 11 reviews
11 juli 2023 : "Fantastische vakantie in Dubai gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden bezoeken en wat te doen in Dubai."